Kargomu evime kadar bırakmıyorlar, şimdi 3 gündür Gaziantep karataş şubesinde keyfi olarak bekletiyorlar. Kapıma kargomu getirmeyen arkadaşın sözleri: "yurtiçi yukarı çıkmaz, inin alın yada ben apartmanın girişine bırakıyorum" o zaman kimlik sormak, imza almak falan hepsi boş. Bu arada Gaziantep bölge müdürlüğünü aradığımda oradan bir bayan arkadaş gönderiyi numaradan takip etmiş, ben yalan söylüyormuşum. Daha kargon gelmemiş dedi. Ben takip ediyorum sitelerinden saatine kadar nerede olduğu çok belli. Vasıfsız, saygısız, müşteriyle nasıl konuşulacağını bilmeyen insanları doldurmuş yurtiçi kargo Gaziantep'e. 3 gün oldu çözemediler sorunu. Kargo eve teslim demektir. 2 kargom için evde yoktunuz diyecek kadar pişkinler.
Okunma : 1625Henüz bu şikayet ile ilgili firma-müşteri görüşmesi gerçekleşmemiş.
Sayın Yıldırım, madem öyle evinde otur yada sana lazım olanı in al, adam kapına kadar getirmiş gelen de insan, sen bir iki kat aşağı inme sonra yok şöyle yok böyle, boş boş konuşun. Asıl size yazık ki kargocu insanları hamal gibi gördüğünüz için.
Kargo demek eve teslim demektir, merdiven çıkmayı üşenenler, kargo işini yapmayacaklar. Bu iş ya adam gibi yapılır ya da böyle bir işte hiç çalışmayacaklar. Zaten o karataş şubesine söylediklerim az bile. Koskoca gaziantep üniversitesi bile yanıbaşındaki karataş şubesi ile değil de zeugma şubesiyle çalışmayı tercih etti. Bu örnek bile o şubenin beceriksizliğini gösterir. Bölge olarak zaten burası rahatına düşkün, tembel insanlarla dolu. Bu insanlara söz anlatmak zor.