Cep telefonumuzu nasıl ve nereden ele geçirdiklerini bilmiyorum ancak sms yoluyla uygunsuz içerikli ürünlerini pazarlamaya çalışıyorlar. Gelen sms deki telefonu aradığınızda da sizi çağrı merkezine yönlendirerek "kaydınız alındı sizinle temasa geçeceğiz" diyorlar. Sanki biz kayıt olalım diye aramışız gibi. Daha sonra ise dönüş yapıyorlar, ancak beni taciz ediyorsunuz diye bağırmaya başlayınca telefonu derhal yüzünüze kapatıyorlar, bir daha da açmıyorlar. Gsm operatörlerimiz mi reklam amaçlı veriyor numaralarımızı bilmiyorum. Biraz internette araştırdım firmanın şikayetlerine dönen olmamış, arama yapan numara şudur; 031291107** ve 050729849** geri dönüş yaptıkları numara 05072984**.
Okunma : 12181Henüz bu şikayet ile ilgili firma-müşteri görüşmesi gerçekleşmemiş.
Arkadaşlar, bu firmanın sabit hattını bilen var mı?
Arkadaşlar ben akademisyenim ve size yapmanız gerekeni kendi yaptığımla örneklendirerek basitçe anlatayım. Ben önce sipariş verdim. Sipariş verirken ürünlerin içeriği hakkında detaylı bilgi istedim. Tahmin edeceğiniz gibi elle tutulur bir cevap alamadım. Bilinçli olarak gene de sipariş verdim. Bu arada sipariş vermek için sadece çağrı bırakabiliyorsunuz. Uygun görürlerse onlar dönüyorlar. Tabi bu arada geliş gidiş kargo ücreti firmaya ait. Bir de biliyorsunuz kapıda ödeme olarak gönderilen kargolar taşıyıcı şirket aynı zamanda tahsilat görevi de üstlendiği için normalden daha yüksek fiyatlandırılıyor. Bu kadar basit. Bu arada ürünleri kullanmanızı tavsiye etmiyorum çünkü ne olduğu belirsiz. Analizlerde içinden zararlı bir maddenin çıkmayıp Tarım Bakanlığından onay almış olması ne yazık ki size vaad edilen fonksiyonları yerine getirdiği anlamına gelmiyor. Tavsiyeme uyun çok memnun kalacaksınız.
aynısı benimde başıma geldi, Allah ıslah etsin, bıktım artık.
sipariş vermediğim halde telefonuma günde 10 kez sms atılıyor, siparişinizi ptt'den alın yoksa yasal işlem başlatılacaktır diye. kim kime yasal işlem başlatacak acaba? bıktım sizden neyi pazarlamaya çalışıyorsunuz?
lütfen telefon numarama reklam amaçlı mesaj atmayınız. Aksi halde tüketici hakları gibi ilgili mercilere şikayet edeceğim. Sizin kadar sorumsuz ve prensibi olmayan firma görmedim.
Benim de başıma geldi, araştırdım numaralarımızı veren GSM operatörleri, parayla satıyorlarmış. Ben pazartesi savcılığa suç duyurusunda bulunacağım arkadaşlar. eşimle boşanma aşamasına geldik bu sms yüzünden.
Yeter abi, ne attıklarını bilmiyor bu insanlar.
Alo 184 şikayet hattını arayın arkadaşlar.
bana da aynı mesaj geldi, aramadım, sildim. Devlet yetkililerinin ilgilenmesini bekliyoruz.
Arkadaşlar hep beraber yapcağınız şey şu. Arayın kaydınızı yaptırın. Sonra döndüklerinde ürünler uygun fiyatmıs nasıl alabilirim diye sorun. Kapıda ödemeli gönderiyorlar. Yanlış bir isim farklı bir şehir ve adres verin. Her sms'de bunu yapın, firma kargo parası ödemekten zarara uğrasın. Hiç bir yasal hak talep edemezler çünkü isim doğru degil. Ses kayıtları da bi işe yaramaz.