İstiklal Mah. 311. sk. No:1/8 Serdivan Sakarya'da oturmaktayım. yaklaşık 25 gün önce telefon, tivibu ve adsl talebinde bulundum.
1 hafta adres tanımlı değil diye oyaladılar (adres tanımlı değil bulunduğum adreste bir telefon ve internet hattı var no suda şu dediğimde) sonradan yeterli port yok diyorlar. Fakat gariptir ki şu an oturduğum ve talepte bulunduğum adreste bir telefon ve adsl bağlantısı mevcut ve port yok ise onu iptal edip onun yerine bu yeni gelecek hattı yapılandırmalarını bile teklif etmeme rağmen hala bir geri dönüş alamadım.
En son başvuru yaptığım yere iptal edelim dediğimde benden zaman istediler. 25 gündür yeterince mücadele verdim. hangi çağda yaşıyoruz o zaman abonelik vermeyin.
Henüz bu şikayet ile ilgili firma-müşteri görüşmesi gerçekleşmemiş.