Seçal Pazarlama Hasan Karakuş Mahkeme Kararına Rağmen Ulaşamıyorum. 30.10.2015 tarihinde yapmış olduğum alışveriş için firmayı mahkemeye verdim, elimde mahkeme kararı olmasına rağmen para iadesi konusunda kimse ile görüşememekteyim. Ayıplı mal satarak milleti d..andırıyorlar. Ben mağdur oldum insanlar olmasın.
Okunma : 12095Henüz bu şikayet ile ilgili firma-müşteri görüşmesi gerçekleşmemiş.
Taç nevresim takımı diye aldığım ürünler tamamen alakasız saçma sapan çaput parçaları olarak tarafıma gönderildi ilgili şahıs Hasan Karakuş seçal pazarlama görünüyor. Tüketici haklarına başvurdum başvurum kabul edildi ancak söyledikleri şey şu; ulaşmaya çalışın fakat adama ulaşamıyorum ulaşabilen parasını geri alabilen var mı acaba? Olmazsa icra mahkemesine başvurursunuz dediler icraya verip parasını geri alan var mı? Bu mahkemeye başvurmak ücretli mi? Bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.
Sizin yüzünüzden hiçbir internet sitesine güveni kalmadı insanların.
Allah b.lanızı versin sizin taç nevresim takımı yerine pazarda satılanlardan bile adi bir mal göndermissiniz helal etmiyorum verdiğim parayi.
İnsanlığa sıgmayacak büyük bir terbiyesizlik. Bu kadar insanın hakkına giren secal pazarlama s..tekarının ahirette halini düşünemiyorum. Şimdiden azabın bol olsun.
Taç markası diye sipariş ettiğim nevresim bile denmeyecek bir ürün göndermişler Allah bu işte parmağı olan herkesi kahretsin inşallah insanları kandırmaya utanmıyorlar aldıkları paralar zehir zıkkım olsun fişteki numarya ulaşılamıyor sitedeki numara kullanılmıyor lanet gelsin öylelerine.
Eşim yatak örtüsü sipariş etmiş ama alakasız bir şey geldi. Telefona ulaşılamıyor.
Taç markası diye 55 liraya sipariş ettiğim 4 parça banyo paspası alakasız 10 liraya alınabilecek practical diye basit üç parça gönderilmiş. Allah b.lalarını versin şu mübarek günde yapılan d..andırıcılık haram zıkım olsun pis vicdansız yaratıklar.
Tac paspas basligi adi altinda paspas aldim kapida odemeli. Bir de ne goreyim 10 tl'lik paspas ve hic alakasiz siparis ettigimden, ne bir telefon numarasi var ne bir şey, bukadar s..efsizlik olamaz haram olsun, sakin almayin tavsiyem.
Internetten dün Tac paspas siparis verdim 45 tl odedim alakasız ürün geldi nerden nasıl iade edilecek bilgisi olan var mı arkadaslar şu mübarek oruc ayında oturup sinirden ağladım düğünum olacak yeni evime aldım.
Tüketici kurumuna başvuracaksiniz, yada hic internetten Tv reklamlarindan ısmarlamayacaksin, başka ne diyeyim çünki boyle çarşıda pazarda bire bir gormediğin malı almayacaksın arkadaş, böyle her gördüğünuze yeni gelin gibi atlamayacaksiniz, oyle yaparsan böyle adi malzemelerle ortada kalırsın. Kolay gelsin.