MTS bölge istanbul servis çağrı merkezinden (444 79 98) buzdolabım için servis çağırdım, 2 gün sonra geldiler. Buzdolabımın parçasını söktüler ve 100 tl de kapora alıp gittiler, arıyorum çağrı merkezini bugün kesin gelecekler diyorlar gelen giden yok, tam 9 gün oldu. 4 gündür işi gücü bıraktık adamların gelmesini bekliyoruz, telefonlara cevap vermiyorlar, verdikleri zaman da 1 sonraki güne kesin gelir diye oyalıyorlar . Ne yapmaya geliyorlar, ne dolabı nede söktüklerı parcamı gerı getırıyorlar, bu sıcak havada bir aileyi buzdolapsız bırakacak kadar insafsızlar. İnsanları kuklaya, maymuna çeviren bu insanları buradan kınıyorum. Yazıklar olsun böyle çağrı merkezine de gelen servis elemanlarına da.
Okunma : 4108Henüz bu şikayet ile ilgili firma-müşteri görüşmesi gerçekleşmemiş.
Bunlar dolandırıcı arkadaşlar, aynı terbiyesizliği bize de yaptılar, fırını aldılar tamir ettik diye getirdiler 280 tl para aldılar ve cihaza el bile sürmemişler, götürüp geri getirmişler. Ben şahsen pazartesi günü bunları savcılığa şikayet edicem, siz de duyarlı olun ve şikayette bulunun, para kolay kazanılmıyor yazık günah. Ne geçim zorluğu çeken insanlar var, bir de bizi ve siz mağdur olanları enayi ve aptal yerine koyuyorlar, lütfen duyarlı olalım.
Arkadaşlar birşey olmaz birşey çıkmaz demeyin hakkınızı savunun, kolay para kazanıyorsanız sıkıntı yok bunlar ş..efsiz, gariban yetim kimsesiz öksüz demeden bu insanlar nasıl para kazanıyor, ne şartlarda demeden insanları dolandırıyorlar. Ptesi savcılığa gidicem bu işin peşini bırakmıcam, benim çocuğumunn hakkını yiyemezler, sizde gerekeni yapın. Birlik olalım bu ş..fsizlere hak ettiğini verelim.
Bizi bilgilendirin lütfen, nasıl yaptığınızı ve savcılığın neler istediğine dair ben de şikayetçi olmak istiyorum. 320 lirayı kolay kazanmiyorum ben.
Arkadaşım yapman gereken adliyeye gidip suç duyurusunda bulunmak, istediğini söyleyeceksin oradakiler seni zaten yönlendiriyor, yazılı olarak firma ismi tlf elindeki dekont, makbuz ve mağduriyetini şikayetini belirtiyorsun. Duyarsız kalmayın, bugün bana sana yapan yarın başkalarına yapacak, bunlar tezgahı kurmuşlar insanları dolandırmaya devam edecekler. Dur denmezse bunlara yazık günah kimbilir kaç kişiden böyle kaç para dolandırdılar. Lütfen şikayette bulunun, çezalarını çeksinler.
Ali bey ne yaptiniz, dava actiniz mi bu d..andiricilar hakkinda, bu bir furyaymis galiba, bunlar gibi bir suru baska isimler adi altinda beyaz esya d..andiriciligi cikmis.
İyi gunler, aynı fırma bıze de geldı, kombının parcası degısmesı lazım dedı, 330 tl'lık fatura kestı ama problem gıderılmedı.
Ya ben bir yakalarsam ne savcılığı, cezasını ben kesicem onların. Yakaladım gibi birşey, yarın enselerine çökücem onların.
Çamaşır makinası çok ses çıkarıyor diye verdik zar zor 1 ay sonra teslim alabildik. Şuan makinem daha çok ses çıkartıyor, hatta üzerine bir de sallanmasi eklenmis yani daha da beter olmus. 320 lira da para aldılar. Eve gelen teknik servisten adres bilgisi istedik verdikleri adres haritada yok. Bunlar nasıl insanlar ben anlamadim. Allah bin türlü belalarını versin, zehir zıkkım olsun aldıkları para.
Kombi için çağırdım geldiler 2 parçayı değiştirdiler, ertesi gün kombi hata vermeye başladı tekrar çağırdık geldiler. Yanlış parça takılmış değiştireceğiz dediler. 10 gün oldu ve bugün cevap verdiler ama yine gelen giden yok. Pazartesi ilk iş savcılığa gitmem olacak.
Adres bilgisi elinizde mevcut mu? Aynı sıkıntıdan ben de muzdaribim.
Bugün tüketici hakem heyetini aradım adres olmadan bişey yapamayız ancak savcılıktan suç duyurusunda bulunabilirsiniz dediler. Ama adres bulamıyorum.
Merhaba, hata biraz da bizde, tabi yetkili servis deyip kandırmalarına izin veriyoruz. Yetkili servis ala kaporta almaz. Ama basireti bağlanıyor insanın, servis fişindeki numarayı hiç açmıyorlar. 4448411'den ulaşabilirsiniz. Tamiri bırakın eşyanızı geri alırsanız şanslısınız. Çalışanlar da şirket de dolandırıcı.
Merhabalar, ben de aynı şikayeti kombim için yaşıyorum. 1 haftadır ''bugün geliyoruz'' diyorlar. Eğer bugün de gelmezlerse mahkemeye vereceğim. Tavsiyem sizin de yapmanızdır. E-devlet şifrenizle tüketici hakem heyetine şikayette bulunabilirsiniz. Herhangi bir ödeme yapmıyorsunuz (bildiğim kadarıyla). Adli makama şikayetimi ilettiğimde adres bilgisi isteyecekler fakat herhangi bir adres yok elimde. Yardımcı olabilir misiniz?
24 ekimde kombi bakımı için servis çağırdım 2 gün sonra geldiler, hava motoru bozuk dediler 290 tl yapılır dendi kabul ettik, parçayı götürdüler 3 gün sonra getirip taktılar olmadı, tekrar geldiler kapak diye bir parçayı götürdüler tamir edip geleceklerdi 15 gündür yoklar. Tlf çıkmıyorlar biri çıksa bile yarın gelicez diyorlar ses seda yok, bunlar sahtekar dolandırıcılar, paralarını da aldılar. Kardeşim parçayı getirin, Allah b.lanızı versin, bunları maliyeye beyaz masaya şikayet ediyorum.
Ben de şikayetçi olmak istiyorum ama adres olmadığı için edemiyorum, makinem eskisinden daha beter durumda çalışıyor şu anda. Eve gelen servisten adres istediğimde bana haritada olmayan bir adres verdiler, resmen gözümüzün içine baka baka dolandirdilar bizi.