Manisa merkez otogarı Metro firmasından İstanbul için bilet alırken yazıhanedeki personel, bize hiç sormadan koltuk numaralarını kafasına göre belirledi.
Bileti verirken de yüzünde oldukça tavırlı ifadeler vardı. Ben de çıkarken arkadaşıma ''ne çeşit adam ya''dememden sonra, arkamızdan bizi takip edip otogarda durdurdu ve direkt bana''sen kime ne çeşit adam ya dedin''deyip üzerime doğru sert sert geldi.
Arkadaşım olmasaydı, bana vurma aşamasına gelmişti ki arkadaşım araya girince direkman erkek arkadaşımın üzerine gidip onu sert bir şekilde itti.
Oradaki ağabeyler onu gelip tutmasaydı, hiçbir yetkisi olmayan bu insan, bana veya arkadaşıma şiddet uygulayacaktı. Ben henüz 21 yaşında bayan ve öğrenci olduğum halde, bana o anki korku psikolojisini yaşatıp şiddet uygulayamaz. Müşteriye böyle davranılamaz.
Henüz bu şikayet ile ilgili firma-müşteri görüşmesi gerçekleşmemiş.