Kuryenet böyle bir dağıtım şirketi olamaz. 10 gündür kartım gelmedi.
Okunma : 3847Henüz bu şikayet ile ilgili firma-müşteri görüşmesi gerçekleşmemiş.
Böyle bir dağıtım şirketi olamaz. Bir haftadır geçiştiriyorlar. Gerekli mercilere şikayet edeceğim. Böyle terbiyesizlik sorumsuzluk olamaz.
Kardeşim, kurye net'te hiç bir kabahat yok. Kabahat bizim halkımızda. Kuryenet'le çalışan bankalardan hesaplarınızı kapatıverin bakalım ne oluyor. Ben iki bankadan hesaplarımı kapatacağım ve yeni hesap açtıracağım, bankayada kuryenet ile çalışıyorsanız sizde hesap açmıyorum deyin bakalım ne oluyor. Halbuki kuryenet en ilkeli kurumdu onu bu hale getiren biziz. Bizim olaya sahip çıkmamamız.
Kötü bir kurum, 1 haftadır yarın kargonuz gelecek deniliyor.
Bir buçuk aydır pasolig kartım gelmedi, ben böyle sorumsuz müsterisini mağdur eden ve bu kadar sorumsuz bir kurye görmedim. Yazıklar olsun size beni bu kadar uğraştırdığınız için.
Günaydın, gs bonus kredi kartımın nerede olduğunu ve ne zaman teslim alacağımı öğrenmek istiyorum. sagılarımla.
66 yaşındayım evden hiç çıkmadığımız halde 31.03.2020'de evde bulamamışlar, telefonlardan da netice yok. İki sefer de bankayı aradım, bildirelim dediler beklemeye devam ediyorum.