10 gün içinde getirdikleri halıların renginden bile olan yıkanmama durumu elimizi biraz sürtünce tamamen anlaşıldı ve firma çıkan pislikleri halının kendi tüyü olduğunu iddia etti. Para iadesi yazmasına rağmen para iadesinde bulunmayı reddetti. Halıların içinden çıkan tüyleri geçtim, halılarının rengi birbirine geçmiş ve çok pis kokuyordu.
Okunma : 2550Henüz bu şikayet ile ilgili firma-müşteri görüşmesi gerçekleşmemiş.
Ben boyle terbiyesiz boyle lakayit bir firma gormedim, tlfna cikan yasin isimli kisi bagirarak konusuyor, 10 gun oldu hala gelmedi. Ariyorum dalga geciyor, mudurunuzu verin dedim, bana bir numara verdi aradigim kisi yasin adli kisinin sahibi oldugunu soyledi. Bu kadar terbiyesizlik bu kadar d..bazlik olmaz, ben sahibiyim diyemedi. Helal etmiyorum parami size, su mubarek gun gule gule yeme.
Size katılıyorum, ben hakkımı helal etmiyorum dediğimde ben de verdiğim hizmeti helal etmiyorum o zaman dedi, sözde hizmeti için ücretini almıştı oysa ki. Bana da aynı şekilde ben de çalışanım ustaya ileteyim ama dinlemiyorlar abi diyerek rol yapmıştı.
Helal hali yikamaya çok tesekkur ederim, yenilenen yüz ve ekipmanla çok güzel hizmet verdi çok sagolun, tesekurler.