Doruk Kurye Kargo'dan telefonuma, bir kargom olduğu ve ulaştırılamadığı için adres güncelleme yapmam gerektiği sms ile bildirildi. Ben de gönderilen telefonu aradım dakikalarca müşteri temsilcisine bağlanamadım. Telefonuma boşu boşuna para yazdı, üstelik işim de görülemedi. Hem param, hem zamanım alındı. Şirket telefonu 02129450787.
Okunma : 5535Henüz bu şikayet ile ilgili firma-müşteri görüşmesi gerçekleşmemiş.
Koltuk ortusu istedım resmen hurc kuması 10 tl etmez ve koltuğa hıç ölçusu uygun degıl, butun tlf kapadılar engelledıler. Parayı alana kadar herşey, ne fış ne fatura haram zıkkım olsun.
Sizden 2 adet siyah puma ayakkabi siparis ettim birisi 41 digeri 36 numara fakat gelen urun bez ayakkabi birisi 40 digeri 41 numara. Ariyorum telefonunuzu acan yok, geri iade yolladim size ya dogru urunu yollayiniz ya da parami iade ediniz. 2017* kargo numarasi iletisime gecmezseniz once bimer'e daha sonra da tuketici haklarina durumu bildirecegim. İlgilenirseniz sevinirim.
Çayırova ilçe tüketici hakem heyeti karar tutanağı karar no 094** tarih 20/02/2017 devam alınan karar ile 200 tl mehmet ozbakir y.mah 51** sok no** cayirova Kocaeli adresine havale yapacaktıniz henüz parayı almış değilim. Cayirova postanesine paranın havale edilmesini istiyorum.
Banyo paspasi aldim kapida odeme 70 tl verdim paketten alakasiz bir paspas cikti ulasabilecek yer yok irsaliyesi faturasi da yok ben markali yani tac banyo paspas takımı aldim bana gelen adi markasiz klozet takimi.
Ayni sey bugun benim basima geldi tac'tan nevresim takimi aldigimi dusunurken icinden mersin devlet hastanesi yazan bez parcasi cikti muhatap bulamiyorum doruk'un da bunlarla bahlantisi mutlaka var once telimi actilar simdi reddiyolar.
D..andırıldım taç nevresim takımı sipariş verdim saçma sapan bez parçaları gönderdiler savcılığa şikayet edicem istedikleri kadar cevap vernesinler telefona ayrıca sürat kargo da bunlarla nasıl çalışıyor.
Allah b.lanızı versin taç banyo seti diye aldım içinden uyduruk bir bez parçası çıktı. Size k.fen parası olsun. Evlenicem, zaten herşeyi ucu ucuna yapıyorum. Paramı istiyorum, ben cevap yazın.
Allah bin türlü belanızı versin tac banyo takımı niyetıne mazotlu bir bez parcası göndermişler o para k.fen paranız olsun inşallah can verin hakkımı aramak istiyorum.
Kesinlikle s.htekar bunlar tac banyo takimi bekelerken 5 liralik bir nevresime 60 tl odedim aradiginiz musteri hizmetlerinin dk'si 10 tl dunden beri şaşkinim kendimi ifade edecek bir zemin de ne yazik ki yok.
İnternetten şipariş ettigim banyo takımı doruk kurye tarafından bugün teslim edildi ürünün benim şiparişimle zerre alakası yok çöpe atacağım bir bez parçası göndermişler bu d..andırıcılık ve ciddi suç insanları kandırıp üç beş kuruşuna göz dikmeye utanmıyorlar haksız yere benden aldığınız para haram olsun. Allah burnunuzdan getirsin s..tekarlar inşallah haksız yere aldığınız o para k.fen paranız olsun.
17 tane yorum okudum hep kandırılmışlar. Kargoda siparişim var ozaman benim istediğim de gelmeyecek değişik bir şey gelecek, almasam ne olur ki, s-tekar oldukları belli.