D-smart;
D-smart yönetimi 5-6 aydır size ulaşamıyorum, her arayışımda 30-40 dakika bekletilip isyan ediyorum. Bu yaptığınız sorumsuzluktan daha ötedir.
Size ulaşacak bir yol da bulamıyorum, 6 aylık aboneyim daha internete 1 saniye bile giremedim. Boş boşa para ödüyorum resmen mağdur ediliyorum veya öyle hissediyorum. Her neyse sizi bir daha arayacağım, aramamı videoya çekeceğim, 30 dakika 40 dakika sürecek eminim, üzerine d-smart'ın sorumsuz hizmeti vesaire ekleyip fecebook'tan ayrı ayrı, herzaman bunu yapıp paylaşacağım.
Anlayacağınız sizin bu yaptıklarınızı insanlara yayıp, sizin sorumsuz hizmetinize düşmesini tavsiye etmeyeceğim, biliyorsunuz facebook çok çabuk yayılan bir paylaşım sitesidir, bunları yapmamı istemiyorsanız aboneliğimi iptal edin, bana gelen son 2 fatura var onu da silin, gelin cihazlarınızı da alın hiçbir şeyinizi istemiyorum.
Henüz bu şikayet ile ilgili firma-müşteri görüşmesi gerçekleşmemiş.
ben de 2 aydır abone oldum 2 gün kullandım dengemi bozdu dsmart. bu işin kanuni yönü yok mu, mecburmuyuz kullanamadığımız internete para ödemeye.