Canon;
Tech Boss mağazasından internet üzerinden telefonla Canon marka Mx395 model bir yazıcı aldım. Metinleri güzel basıyor fakat tablo çizimlerini düzgün çıkarmıyordu.
Aldıktan birkaç gün sonra fark ettim. Firma ile iletişime geçtim, yönlendirildiğim teknik servisin direktifleri doğrultusunda istenilen işlemleri yaptım fakat sorun giderilmedi. Yazıcıyı göndermemi istediler, gönderdim. Herhangi bir değişiklik olmadan yazıcım geri geldi.
Şirketi tekrar aradım, tekrar teknik servise yönlendirildim, defalarca aradıktan sonra ulaşabildim. Farklı bahanelerle geçiştiriyorlar. İkinci kez servise kargoladım. 10 gün sonra geri geldi ve yazıcı hatası var diye bir uyarı geliyor, ışık yanıp sönüyor. Yani sorun aynı.
Henüz bu şikayet ile ilgili firma-müşteri görüşmesi gerçekleşmemiş.