Avmarin.net Yanlış Bilgi Veriyor
MARKALAR, YORUMLAR, TAVSİYELER.!
Şikayet No : 8994   Durum : CEVAP BEKLİYOR
  • SON YORUMLANAN ŞİKAYETLER

Avmarin.net Yanlış Bilgi Veriyor

2 Aralık 2013 11:40 - -

Avmarin.net sitesinde gördüğüm ve stoklarında mevcut görülen river2sea rover 128 G13 sahte balık modelinden 5 adet sipariş vermeden önce ne olur ne olmaz diye telefonla site yetkililerine ulaşıp söz konusu ürünün ellerinde olup olmadığını sordum.

Verilen cevapta bu modelden ellerinde 6 adet olduğunu söylediler. 15 dk içerisinde siparişimi geçtim. aradan 4-5 gün geçti siteyi kontrol ettiğimde ürünün hala tedarik sürecinde olduğunu gördüm. Telefon açtım, görüştüğüm kişi başka bir kişiye yönlendirdi. diğer kişi de ellerinde bu modelden olmadığını, parayı iade edeceklerini söylediler. Madem ellerinde yok neden var diye yanlış bilgilendirme yapıyorlar. paramın iadesi olacak mı bilmiyorum.

Etiket : avmarin.net şikayet var avmarin.net müşteri yorumları avmarin.net müşteri memnuniyeti avmarin.net tüketici şikayet avmarin.net şikayet haber river2sea rover 128 g13 sahte balık modeli Okunma : 2740
  • TAKİBE AL
  • DESTEKLE - 0

ŞİKAYET İLE İLGİLİ GÖRÜŞMELER

Henüz bu şikayet ile ilgili firma-müşteri görüşmesi gerçekleşmemiş.

BENZER ŞİKAYETLER

ŞİKAYET İLE İLGİLİ YORUMLAR (0)

Kitapyurdu.com Siparişimi Göndermiyor Evidea Yanlış Ürün Gönderdi